Potaufeutheatre

2019 – Bones parade

In de hoogte, twee vreemde vogels. Met stille stappen paraderen ze vanop hun 2m50 en 2m90 meter hoog door de straten. Gekleed in een maatpak, beelden zij de heerschappij van de lucht uit. Op de grond enkele vreemde wezens, voorzien van visskelet-hoofden. Zij staan voor het heerschap van water. Naast hen drie muzikanten, voorzien van een skelethoofd van een aap, als toonbeeld voor de kracht van de aarde. Al dansend helpen ze de sfeer de hoogte in en brengen ze een feestelijke ode aan de dood.

duur: 30 min.

ENGLISH

In height, two strange characters. They parade with quiet steps from the top of their 2 m 50 and 2 m 90. They represent the reign of the air. On the ground, characters with fish skeleton heads, they represent the reign of water. Still on the ground, 3 musicians with heads of skeletons of primates, they represent the reign of earth, they put the atmosphere sometimes festive by taking the public in a frenzy dancing; it is the joyous part of the celebration to the dead.

duration: 30 min.

Categorieën:Uncategorized