Actic

Nederland / The Netherlands

2020 – Actic Airlines

Actic Airlines is hun nieuwe vliegmaatschappij waarmee zij mensen over een festivalterrein zullen gaan vervoeren van A naar B. Na alle security checks stappen mensen in het ’vliegtuig’ op weg naar hun bestemming. Het vliegtuig is een ouderwets kiddy ride hobbelvliegtuigje. In het vliegtuig de gezagvoerder die de reizigers onderweg van allerhande informatie voorziet. Achter het trekkende vliegtuig bevindt zich een treintje van 3 x 2 originele vliegtuigstoelen. Er is dus plek voor 6 reizigers per ’vlucht’.

Actic Airlines is a new airline that brings people from point A to point B of the festival site. After the security check passangers can go on board in the ‘airplane’. The plane is an old kiddy ride rocking plane. There is a captain on board of the airplane. He informs the passengers with all kinds of information. Behind the airplane 6 original seats from a plane are towed. In total, there are 6 spots for the passengers in one flight.

2020 – Photo-Oud-O-maat

De Photo-Oud-O-maat is een fotohokje met een bejaard interieur. Bezoekers gaan zitten op de rollator voor een scherm, drukken op de knop en binnen enkele seconden rolt uit het uitgifteluikje een 10×15 cm fotovel met daarop de genomen pasfoto’s. Alleen betreft het hier ieders 80+ variant.. Leuk om te zien hoe je eruit ziet op latere leeftijd!

The Photo-Oud-O-maat is a photo booth with an aged interior. Visitors can sit on their walker before the screen. They press the button and several seconds later a sheet with the photo (10×15) will come trough the hatch. In the case of the Photo-Oud-O-maat the picture will be printed in an 80 plus version. It’s fun to see how you look on an older age! De Photo-Oud-O-Maat only needs one electric outlet and it can be placed everywhere, even outside. The Photo-Oud-O-Maat can print a maximum of 400 pictures a day.

Website: ActicActic Airlines

Categorieën:Uncategorized