Apocalyptic Circus

Engeland / UK

2020 – My House

My House is een circustheater ervaring voor kinderen en hun familie. Deze magische, eigenzinnige en blitse structuur nodigt de mensen uit om dichtbij te komen en nagenoeg een deel van de voorstelling te worden. De show onderzoekt op een speelse manier welke gedragingen en routines we creëren om ons thuis te voelen en hoe we compromissen moeten zoeken om met anderen samen te leven. Na de voorstelling is iedereen welkom om te kijken en te spelen in hun “huis”. Het gaat om een voorstelling van 30 minuten, die plaatsvindt in een op zichzelf staande structuur met een publiek van maximaal 80 à 100 mensen die kijken door vensters en deuren. De show wordt gevolgd door een speelsessie, waarbij het publiek wordt uitgenodigd binnen in de structuur

My House is a circus theatre experience for children and their families. This magical, quirky structure, invites people to come close and almost become part of the performance. The show explores, in a playful way, what habits and routines we create to feel at home and how we must compromise to live alongside others. After the show everyone is welcome to explore and play in the structure. It comprises of a 30 minute show, which takes place inside a free standing structure with an audience of 80-100 people looking in through windows and doors, followed by a play session after each show where the audience are invited inside the structure.

Website

Categorieën:Uncategorized