Cia Pau Palaus

Spanje / Spain

2020 – Fané Solamente

“Fané Solamente”, een clownvoorstelling waarbij de improvisatie heel belangrijk is, en het spel dat ontstaat bij het publiek, maakt elke show uniek en anders. De rust en tederheid van het personage zorgt ervoor dat hij snel contact maakt met het publiek en zich onderdompelt in zijn wereld. Poëtische en grappige momenten zullen zeker aanwezig zijn!

“Fané Solamente”, a clown performance where the improvisation have a lot of weight ass well ass the game that arises with the audience, making every show unique and different. The quietness and tenderness of the character makes him connect quickly with the public and immerse themselves in his world. Poetic and funny moments will come if you want share this time!

Website

Categorieën:Uncategorized