Company Chameleon

Engeland / UK

2020 – Push

Nu eens atletisch, dan weer sensitief. Push is een krachtig, innemend en meeslepend duet van twee mannen. De voorstelling bekijkt de verschillende standpunten die we innemen om de ander te begrijpen en met elkaar in contact te komen. De voorstelling tast de complexe natuur van onze psychologie af – hoe we de ene keer duwen om dominantie en controle te verwerven en de andere keer kiezen voor onderdanigheid en een stap terug te zetten.

Athletic yet sensitive, Push is a powerful and engaging male duet, which looks at the different stances we take to understand and relate to one another. The piece explores the complex nature of our psychology – how at times we push to exert dominance and control, and at other times choose to submit and step back.

2020 – Amaranthine

Aangrijpend en rauw! Amaranthine is een fysiek sterk man-vrouw duet aan een hoog tempo. De dansvoorstelling vertelt het verhaal van twee mensen die smoorverliefd zijn op elkaar, maar ook conflicten hebben. Wanneer het koppel wanhopig probeert om opnieuw tot elkaar te komen en een oplossing te vinden voor hun conflict, wordt het aantrekken en afstoten in hun geschil gevoeld. Complex, emotioneel beladen en een rijke mix van dansstijlen. Amaranthine is een magnetische danservaring. Betoverend!

Gripping and raw, Amaranthine is a highly physical and fast paced male and female duet, which tells the story of two people who are deeply in love, and in conflict. As the couple desperately try to reconnect and find resolution, the pushes and pulls of disagreement are felt, as is the appreciation of space, understanding and eventually acceptance. Intricate, emotionally charged, and combining a rich mix of dance styles, Amaranthine is a magnetic dance experience that will leave you mesmerised.

Website

Categorieën:Uncategorized