De Vuurmeesters

België/ Belgium

2020 – Vuurlandschappen

Verwondering en emotie in de vorm van vuur: dat bedoelen zij met Vuurlandschappen. Elk evenement is uniek en verdient een al even uniek vuurkunstwerk: is het een vijver, dan plaatsen ze hun vuurlotussen op het water en de oever. Heb je een plein te vullen, dan worden het wellicht de spiegelinstallatie, de vuurbomen of de alumettes. Of misschien stellen ze wel een publieksmagneet voor, zoals de Vuurparade: 1 uur lang groot bewegend vuur doorheen de straten.

An entrancing cocktail of fire artworks: this is their interpretation of mood creation. Don’t expect an ordinary candle display, but experience the complete new generation of emotion and wonder of De Vuurmeesters.
Each event is unique. This is the reason they never play the same show twice, but adapt to the location and public: if you have a pond, they might fill its surface and banks with floating fire lotuses. Is it a square, they might rather propose an intriguing mirror installation, curling trees or a fire parade.

2020 – Lantaarns

Een tot 1,5 kilometer lange lijn versterkt de natuurlijke lijnen van een stad en verbindt subtiel de epicentra van een evenement. In Ieper te bezichtigen over 800 meter.

A line up to 1,5 kilomters of fire lanterns strengthens the natural lines of a city and subtly connects the epicenter of an event. In Ypres they create a a cosy atmosphere about 800 meters long!

Categorieën:Uncategorized