Guapa!

België / Belgium

2020 – GuapaWonderland

15 parasolletjes met verschillende verhaaltjes voor diverse leeftijden, ingesproken door professionele vertellers, buurmeisje, vrienden… tot leven gewekt met geluidjes en muziekjes. GuapaWonderland creëert een rustmomentje, een beetje me-time en qualitytime met elkaar. Nestel je op een strobaal, stapel kussens of een schapenvelletje en laat je even meevoeren in een sprookje, verhaal, anekdote, … Of ga op zoek naar sprookjesfiguren, de familie muis, de magische spiegel, …

15 umbrellas with different stories for various ages, registrated by professionals storytellers, the girl next door, friends… The stories come to life with sounds and music. GuapaWonderland creates a moment of rest, a little bit of me-time and qualitytime with each other. Sit down on pile up some pillows or sheepskins and get carried away by the fairytale, story or anecdote. Or search for fairytale characters, the family mouse, de magic mirror…

Website

Categorieën:Uncategorized