Hopscotch

België / Belgium

2020 – Catch You Later

Hula Hoop. Hula Hoop. Hula, Hula Hoop. Mary en Anne: twee beste vrienden, gekleed in hun favoriete outfit, samen een gigantische hoelahoep draaiend terwijl ze zelf uitgevonden rap songs zingen. Samen vullen ze elkaar aan. Ze zijn totaal tegengesteld aan elkaar, verenigd door het verlangen om handstands te doen terwijl ze onmogelijke hoelahoep spelletjes spelen die vaardigheid en samenwerking eisen. Is dit alles echt “alleen voor kinderen”? “Catch you later” is een zeer plezante openlucht circuservaring die een speeltje uit de kindertijd gebruikt als springplank voor intieme connectie. In Ieper brengen ze de avant-première van deze nieuwe voorstelling die in de zomer van 2020 in première gaat.

Hula Hoop. Hula Hoop. Hula, Hula Hoop. Mary and Anne: Two best friends, dressed in their favorite outfits, turning a giant hula hoop together while singing rap songs they invented themselves. When these girls are together they complete each other. They are total opposites, united by the desire to do handstands while playing insane hula hoop games that demand skill and collaboration. Is anything really “just for kids”? Catch you later is a wildly fun, outdoor interactive circus experience that uses a childhood toy as a springboard for intimate connection. In Ieper they bring the Avant Premiere of this show. (The Premiere will be in Summer 2020)

Website

Categorieën:Uncategorized