INO Kollektiv – Cie L

Frankrijk / France

2020 – INO

7 vrouwen hebben niet veel gewicht in deze werled. Zodus dachten ze: ” wat als we ons samenvoegen?” Ze kozen ervoor om zich te verenigen in een voorstelling die van hun verschillen hun sterkte maakt, die het collectief gebruikt om het individu te verrijken en die de waarde van elk van hen afzonderlijk verdedigt zoals zij is. INO, dat is hen, gekleed door verschillende lagen sociale conventies, zoals iedereen een beetje. Maar al deze lagen zijn vervelend, beperken een beetje de beweging… en plots realiseren ze zich dat uiteindelijk iemand dragen minder zwaar is dan het dragen van de sociale druk. Dus ontdoen ze zich van alle kledij overbodige kledij. Ze grijpen zich vast aan de lichamen en dragen elkaar, ondersteunen elkaar. Alles is eenvoudig, want dit is wat ze willen doen, samen. INO Kollektiv… een eenheid van 6 verschillende nationaliteiten.

7 women, do not have much weight in this world. So they thought: “what if we stack up?” INO is us, dressed in various layers of social conventions, just like everyone else. Layers that bother us and that don’t allow us to move freely. So we grab onto the seams and get naked, and we realize immediately that social pressures weigh far more than bearing the weight of one another. We hold onto one another, we lift each other, we support each other. Simply it is what we want to do, together. INO Kollekiv… an unity of 6 different nationalities.

Website

Categorieën:Uncategorized