Joli Vyann

Engeland / UK

2020 – Lance Moi En L´air

Joli Vyann integreert dans, circus en theater op een unieke en opwindende manier. De grenzen vervagen waar dans eindigt en circusvaardigheden beginnen. Het publiek wordt meegezogen in een fantasierijke, creatieve en boeiende ervaring. Lance Moi En l’Air, in een choreografie van Florence Caillon met originele muziek van Xavier Demerliac, (L’Attirail), gaat over de sensitiviteit en verbondenheid tussen twee mensen, over verenigbare contradicties. Kunnen we sterk zijn en toch ontspannen? Zwaar terwijl we licht zijn? Met onze voeten op de grond blijven terwijl we opgetild worden? Onderdanig en toch alles onder controle hebben? Sterk en week? … kunnen we neervallen in de lucht?

Joli Vyann integrates dance, circus and theatre in a unique and exciting way, blurring the boundaries of where the dance ends and the circus skills begin, but also pulling the audience into an imaginative and captivating experience. Lance Moi En l’Air, choreographed by Florence Caillon with original music by Xavier Demerliac, (L’Attirail) is about the sensitivity and connection between two people, which brings about compatible contradictions. Can we be strong while relaxed? Heavy whilst light, grounded whilst levitated submissive whilst in control, a mixture of strength and weakness, can we be dropped into the air?

Website

Categorieën:Uncategorized