Maor Fine Skywalker

Israël / Israel

2020 – Caged

CAGED DOOR MAOR FIJN | GEREGISSEERD DOOR OFIR NAHARI
WANNEER THEATER, BEWEGING, LIVE MUZIEK EN CIRCUS SAMENKOMT …CAGED is een werk van een nieuw danstheater dat zijn kracht put uit fysiek theater, maar ook uit dans, modern circus, aerial dance en highline walking. Samen met interactieve videokunst en originele live muziek gespeeld door de band “Suicidal Furniture”. Tussen hoop en desolatie, tussen vrijheid en opsluiting mikt de protagonist hoog en gaat naar extremen, is bereid risico’s te nemen om vrij te zijn. Want als je echt vrij wil zijn, moet je alles op het spel zetten. Caged is ontworpen als specifieke voorstelling die zich aan elke ruimte kan aanpassen. De show is geschikt voor straattheater-/circusfestivals, dansfestivals, fringe festivals, … en kan zowel buiten als binnen gespeeld worden.

CAGED BY MAOR FINE | DIRECTED BY OFIR NAHARI
WHEN THEATER, MOVEMENT, LIVE MUSIC AND SHOCKING CIRCUS COLLIDE…CAGED is a work of new dance theater that draws its power from physical theater, butoh dance, modern circus, aerial dance and highline walking. Together with interactive video art and original live music played by the band “Suicidal Furniture”. Between hope and desolation, between freedom and incarceration the protagonist is aiming high and going to extremes, willing to risk it all and do whatever it takes to be free. Because if you wanna be truly free you have to put it all on the line. Caged is designed as a site-specific performance, that will adjust itself to any given space and thrive on the new possibilities each space allows.

Website

Categorieën:Uncategorized