mosaique – Feuerkunst und Artistik

Duitsland / Germany

2020 – Illuminair – Aerial Fire Fusion

We verlangen allemaal naar iets – het overwinnen van de zwaartekracht is één van de oudste verlangens van de mens, spelen met vuur een van de meest intrigerende spelletjes van het mensdom….Dansers en vuuracrobaten Hanna en Tina Lange van LOOOOP company en artieste en luchtacrobate Jana Korb onderzoeken de wereld van het vuur. In Illuminair, de nieuwste productie van “mosaique” brengen ze een vuurshow samen met luchtacrobatie. De drie artiesten rijzen op in de lucht, geboren door de spectaculaire kracht van het vuur. Duizelingwekkende luchtdans met doek, hoepel en touw gaan samen met choreografische vuurmanipulatie: het onderscheid tussen boven en onder lost op, vervaagt. Ze nemen ons mee op een wonderlijke reis met prachtige beelden en tedere momenten.

We all are yearning for something – overcoming gravity is one of mankind’s oldest longings, playing with fire one of mankind’s most intruiging games… Dancers and fire acrobats Hanna and Tina Lange of LOOOOP company, and artist and aerialist Jana Korb explore the land of fire – in “Illuminair”, mosaique’s new production fusioning fire show with aerial arts. The three artists rise up in the air – being borne by the spectacular power of fire. Dazzling aerial dance with tissues, aerial hoop and on the rig merges with choreographed fire manipulation: the difference between above and below dissolves and fades away! We take the audience on a fiery journey with grand visions and tender moments!

Website

Categorieën:Uncategorized