Natural Living

België / Belgium

2020 – Lichtinstallatie + uitbreiding

Ze maken maatwerken voor buiten (organische sculpturen, abstracte werken, buitendecoratie…) en binnen (verlichting, manden, interieurobjecten…), statisch of verplaatsbaar, en in alle vormen en maten. Ze bespreken uw wensen en bieden zo een totaalproject op maat. Creativiteit, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn hun sterktes.

The group creates customized outdoor work (organic sculptures, abstract works, outdoor decoration,…) and customized indoor work (lightning, baskets, interior objects). Static or movable, in all shapes and sizes. They listen to your wishes and offer you a customized total project. Their strength is their creativity, quality and a personal approach!

2020 – Natural Living meets partafou

Bouwen installatie voor vuuract. Gerrit van Partafou en Jean-louis van Natural Living brengen samen een vuurshow. Natural Living vlecht de structuur voor de voorstelling. Mensen van ter plaatse (en omstreken) kunnen meehelpen de week voordien. Dit kan mooi omkaderd worden om een gezamenlijk kunstwerk te bouwen.

Gerrit van Partafou and Jean-Louis of Natural Living work together to set up a fire show. Natural Living braids the structure for the performance. People from the neigborhood or visitors can help them during the preparations. ‘Natural Living meets partafou’ results in a collective artwork.

Website

Categorieën:Uncategorized