Part A fou&Natural Living

België / Belgium

2020 – The fire ritual

Graag nodigen ze iedereen uit die wil meewerken aan de bouw van het kunstwerk, gedurende de week voor het festival. Jean Louis van Natural Living neemt hierin de leiding. Men kan ook iets naar het kunstwerk brengen zodoende het wordt meegenomen in de verbranding. Dit kan een tekening,een gebed,een offer, … zijn. Vrijdag zouden ze het vuurspektakel spelen zonder het kunstwerk te verbranden. Zaterdag wordt het kunstwerk verbrand….

During the week before the festial takes place, they would like to invite everyone who wants to participate in making the art work. Jean Louis of Natural Living is the leader of the project. On Friday the spectacle would be performed without burning down the piece of art. On saterday the art work will be burned. You can also bring something to burn with the art work. It can be a sacrafice, a sketch, a prayer…

Website

Categorieën:Uncategorized