Peus de porc

2020 – Mechanical Puppet Theater

Je krijgt de gelegenheid om de poppen te maipuleren, jouw tegenstander uit te dagen en proberen het spel te winnen. Verschillende handelingen testen jouw vaardigheden om de poppen te doen bewegen. Mechanical Puppet Theater bestaat uit zes kleine poppentheaters die kunnen bediend worden door middel van sticks en knoppen zoals in de oude snoepautomaten. Twee spelers kunnen de sticks gebruiken om de andere neer te slaan. De toeschouwers kunnen genieten van het spel. Het is alsof ze naar een poppentheater kijken. Elke poppenkast vergt een andere routine, geïnspireerd op het traditioneel poppentheater.

Mechanical puppet theater offers you the opportunity to manipulate puppets while trying to win the game to your opponent. Different routines will test your skills. Mechanical puppet theater consists of six glove puppet theaters that can be manipulated by the public through levers and buttons as in the old Bar machines. A pair of players can use levers to knock each other down and the public can enjoy the game as if they were watching a puppet show. Each glove theater represents a different routine inspired by the traditional puppet theater.

2020 – Circumloqui

Circumloqui bouwde zijn podium op een gemotoriseerde driewieler en wil de voorstelling in heel de stad brengen. Een muzikant en een clown moeten verschillende nummers brengen: magie, koorddansen op de strakke koord, de krachtpatser, de dierentemmer en, natuurlijk, de ongelooflijke Kannonbal Baby, de enige die in staat is meer dan 50 meter ver te vliegen.
Mobiel poppentheater met humor en live muziek.

Circumloqui set up its stage at the top of a motorized tricycle and prepares itself to act around the town. A musician and a clown will be in charge of showing different numbers; magic, the tightrope walker, the strong man, the animal tamer and, of course, the incredible Bullet Baby, the only one able to flying more than 50 meters. This travelling puppet show combines humour, home engineering, and live music.

Website

Categorieën:Uncategorized