Puppets with Guts

Engeland / UK

2020 – The Lips

The Lips is de nieuwste creatie van het groot poppentheatergezelschap Puppets with Guts. Een koor heerlijk afwijkende diva’s. Hun monden zijn gescheiden van hun lichaam en staan klaar op de rockende weg naar het sterrendom, roem en fortuin. Ze zijn de grootste poppenLIPPEN in de geschiedenis om t synchroniseren met al jouw favoriete muziek… maak je klaar om samen met deze verrukkelijke, weelderige en onmiskenbaar meeslepende grote poppenLIPPEN te zingen. Zing met deze lippen: “Stand by Me”, “Dream a Little Dream of Me”… van The Beatles tot de Sixties Soul goeie ouwe Swing … dans samen met hen de nacht weg. ’s Avonds zijn ze prachtig verlicht. The Lips lichten jouw avond op en kleuren de donkerste dagen met het geluid van de zwoelste zangeressen sinds de Scissor Sisters…
The Lips worden ondersteund door Arts Council England.

The LIPS are the newest creation from big puppet theatre company Puppets with GUTS. A chorus of delightfully deviant divas whose mouths have disembarked from their bodies, and embarked instead on the rocky road to stardom, fame and fortune. They are the largest puppet LIPS in history to sync with all your favourite songs… get ready to sing together with these luscious, sumptuous and undeniably vivacious big puppet LIPS. Come sing along with the LIPS on Watford High Street! “Stand by Me” sing The LIPS and “Dream a Little Dream of Me”… from The Beatles to Sixties Soul and good old fashioned Swing thrown in for good measure – dance the night away, paying LIPService to the greatest LIPSinkers EVER! Illuminatingly luminous by night The LIPS will light up your evening or brighten the darkest of days with the sounds of the sultriest songstresses since the Scissor Sisters… Supported by Arts Council England.

Website

Categorieën:Uncategorized