Sacred Places: Hyper-Sphere

België/Belgium

2020 – Hyper-Spere

Lichtinstallatie HYPER • SPHERE. De Maan, onze Aarde bij dag en nacht, planeet Mars en Venus. Alle hemellichamen die met de huidige ruimtetechnologie door mensen bereikt kunnen worden. Het is een 360° projectie op een gigantische bal, een landmark dat de aandacht trekt. De installatie werkt in alle omgevingen, zowel in parken als in een stedelijke omgeving.

Light installation HYPER • SPHERE. The Moon, our Earth by day and night, planet Mars and Venus. All celestial bodies that can be reached by humans with current space technology. It is 360° projection on a giant ball. A landmark that attracts attention. The installation works in all environments, both in parks and in an urban environment.

Website

Categorieën:Uncategorized