Sacred Places & Lyapunov

België/Belgium

2020 – Balance at Poterne

Balance at Poterne is een spektakelvoorstellling op maat gemaakt voor de Poterne-wandelbrug in Ieper.  Een samenwerking met de koorddansers van Lyapunov … koordacrobatie … vuurperformance … videoprojectie … live-zang … Taiko-drums … Voor andere locties worden alle elementen aangepast aan de mogelijkheden van de site. Een Samenwerking LYAPUNOV en SACRED PLACES

Balance at Poterne is a tailor-made show for the Poterne footbridge in Ypres. A collaboration with Lyapunov’s string dancers … string acrobatics … fire performance … video projection … live singing … Taiko drums … For other locations, all elements are adapted to the possibilities of the site. Collaboration  between LYAPUNOV and SACRED PLACES collaboration

Website

Categorieën:Uncategorized