Stefaan De Winter – CirQ vzw

België / Belgium

2020 – La Grande Boite

De kleinste discotheek ter wereld! La Grande Boite is de misschien iets te ambitieuze naam voor ‘s werelds kleinste dancing. De beste DJ’s draaien voor jullie de vetste schijven onder de gigantische spiegelbal, de dansvloer is het decor van welgeteld één vierkante meter waar je een wilde uitspatting beleeft. De buitenwipper heeft de massa echter goed onder controle terwijl het voltallige personeel van de club je in de watten legt. Welkom, welkom, welkom!

The smallest disco in the whole world! La Grande Boite may be is the most ambitious name for the world’s smallest disco. The best DJ’s presents their coolest songs in the world’s smallest club. There is a gigantic disco ball on the one-square-meter dance floor. A place where you experience your wildest excesses. The crowd is competely under control by the door keeper while the staff of the club pampers you. Welcome! Welcome! Welcome!

Website: die verdammtespielereicirq

Categorieën:Uncategorized