Tall Tales Company

Nederland / The Netherlands

2020 – One of these Days

Een straffe madam, drie circusartiesten en honderd jongleerballen, dat zijn de basisingrediënten van One of these Days. Hoe richt je je leven in? Kies je voor rust en regelmaat, of zie je het leven meer als een wedstrijd, een weg naar de top? Neem je je vrienden mee op je pad naar succes, of neem je een short cut en laat je ze achter?
In One of these Days testen de performers hun eigen uithoudingsvermogen en dat van elkaar. Ze troeven elkaar af, maken indruk en betrekken het publiek in hun spel, want niemand wil met lege handen achterblijven. Partneracrobatiek, dans en jongleren worden gemixt tot een verrassende en wervelende choreografie. Een funky show, vol energie, op een soundtrack van artiesten als Pink Floyd, Tom Waits en Jimi Hendrix.

One strong woman, three circus performers and hunderd balls for juggling. These are the ingredients for ‘One of these Days’. How do you organise your life? Do you choose for peace and contentment, or do you see life more as a match, a way to the top? Do you take your friends with you on your travel to success, or do you take a short cut and leave your friends behind? In ‘One of these Days’ the performers test their stamina as well as the stamina of each other. They outdo themselves, make an impresson and they involve the public with their game. No one wants to leave behind with empty hands. Mixing acrobatics, dances en juggling into a suprising and swirling choreography. A funcky show full of energy with the soundtrack of artists like Pink floyd, Tom Waits and Jimi Hendrix.

Website Tall TalesHH Producties

Categorieën:Uncategorized