Tamzen Moulding – Inverted

Engeland / UK

2020 – Box

Indrukwekkend hand-evenwicht, speelse acrobatie en een mysterieuze trukkendoos. BOX biedt een humoristisch en opwekkend verhaal over de verbondenheid tussen broer of zus, over competitie en medelijden. BOX onderzoekt deze speciale plaats (soms spannend en boeiend, vaak uitdagend) die broers en zussen delen, waarin ze spelen, waarvoor ze zorgen en waarin ze opgroeien. Dit alles speelt zich af op, in, bovenop en rond een ogenschijnlijk normale kubus die uitzet in de loop van de show.
Ze gebruiken hun verbeelding, vaardigheden en acteertalent om te vechten voor de aandacht van het publiek… om uiteindelijk enkel te leren dat echt succes dichter bij thuis wordt gevonden.

Featuring impressive hand-balancing, playful acrobatics and a mysterious box of tricks, BOX offers a humorous and uplifting tale about sibling connection, competition and compassion.
Based on, in, atop and around a custom-built Cube that expands over the course of the show, BOX explores that special space (sometimes stirring, often challenging) that siblings share, play, care and grow in. Negotiating this world, our brother and sister use their imagination, skills and showmanship to vie for the attentions of the audience, only to learn that real success is found somewhat closer to home.

Website

Categorieën:Uncategorized