Toc de Fusta

Spanje / Spain

2020 – l’atelier

l’aterlier is een bijzonder workshop voor schrijnwerkers in spe, waarbij de machines vanzelf werken. Een eigenaardige workshop waarbij het spel noodzakelijk is. Wie het atelier bezoekt krijgt de gelegenheid om te ontdekken, te spelen en alle gereedschap te gebruiken, maar ook om te kijken in de schuiven, alle hoekjes en kantjes. Ontdek de plaats waar “Crusoe’s friends” gecreëerd werden en treedt binnen in de geest van deze eenzame schipbreukeling. Robinson Crusoe had er genoeg van zijn vrije tijd niet te kunnen delen met iemand anders en besloot vrienden te maken van opgeviste wrakstukken van een gezonken schip. Deze interactieve installaties zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar…

A weird refuge of a crazy castaway, focused on de the game and his isolation. l’atelier is a peculiar carpenter’s workshop where the machines work by themselves. A strange workshop where the game is necessary to be able to use and hammers remotely. The visit to l’atelier gives the public the opportunity to discover, play and use all the tools as well as being able to look in the drawers and all the nooks and crannies. Discover the place where ‘Crusoe’s friends’ were created and get into the mine of this solitary castaway. Bored from not being able to share his freetime with anyone, decided to make friends with washed up debris from a sunken ship. The interactive area is recommended for children 7 years or older..

Website

Categorieën:Uncategorized