Twisted Fairground

Spanje / Spain

2020 – Fruitful Curiosities

Maak je klaar, stroop de mouwen op voor een rit door de recessen van de realiteit… een carnaval van vreemde en wonderbaarlijke attracties. Ga aan boord van de spooktrein naar het ultieme kwakzalvers museum beheerd door… wie? Nomadische sjamanen? Scholieren? Of schaamteloze leugenaars en wilde opportunisten. The Twisted Fairground verzekert dat je zal horen wat je wilt horen. Aanschouw een zeldzame opportuniteit, een komische fysische reis doorheen een wereld van geautomatiseerd poppentheater en installaties. Verkopen ze een uitweg … of een weg ernaartoe? Of is dit alles alleen meer een kleurrijke oplichterij… en kunnen we het verschil niet meer vatten? Twisted Fairground presenteert een meeslepende theatrale reis dat terzelfdertijd misleidt en verbijstert. Neem voor 40 minuten plaats in de ruimte van 12 x 12 meter. Met ook nog drie andere kleinere installaties en andere shows wordt de kinetische wereld van de mechanieken uit de 21e eeuw samengebracht met het schaduwspel en truucjes uit de 19e eeuw.

Roll up, roll up for a cog and pulley wire ride through the recesses of reality… a carnival of strange and wondrous attractions… Board the ghost train to the ultimate charlatans’ dime museum curated by…who? Nomadic shamans? Scholars? Or bare faced liars and wild opportunists?Whatever you want to hear, The Twisted Fairground will ensure that you hear it. Behold a rare opportunity, a comic physical journey through a world of automated puppetry and installation. Are they selling a way out…or a way in? Or is it all just a wild and colourful con… …and can we even tell the difference anymore? …The Twisted Fairground present an immersive theatrical journey that will at once beguile and bewilder. Taking place in a 12m x 12m space over 40 minutes, the show also features three smaller installations and other interconnected shows fusing the ludicrous kinetic world of 21st century mechanics and the shadows and trickery of the 19th century side show…an explosive, internationally touring show fusing large art installation, mechanical puppetry and physical theatre.

Website

Categorieën:Uncategorized