Actic

Nederland/The Netherlands

2021 – Actic Airlines

Actic Airlines is hun vliegmaatschappij waarmee zij mensen over een festivalterrein van A naar B vervoeren. Mensen checken in bij hun stewardess aan een hele kleine verrijdbare balie. Na alle security checks stappen mensen in het ’vliegtuig’. De gezagvoerder (in kostuum) geeft de reizigers
onderweg informatie waar ze ’over of langs vliegen’. Achter het trekkende vliegtuig bevindt zich een treintje van 3 x 2 originele vliegtuigstoelen. Een stewardess voorziet alle reizigers van een hapje en een drankje en ’begeleidt’ de vlucht.

Actic Airlines is our new airline that brings people from point A to point B of the festival site. After the security check passangers can go on board in the ‘airplane’. The plane is an old fashion kiddy ride bumpy airplane. There is a captain on board of the airplane. He informs the passengers with all kinds of information. Behind the airplane 6 original seats from a plane are towed. In total, there are 6 spots for the passengers in one flight.

2021 – Photo-Oud-O-Maat

De Photo-Oud-O-maat is een stand alone fotohokje met een bejaard interieur. Bezoekers gaan zitten op de rollator voor een scherm, drukken op de knop en binnen enkele seconden rolt uit
het uitgifteluikje een 10×15 cm fotovel met daarop de genomen pasfoto’s. Alleen betreft het hier ieders 80+ variant.. Leuk om te zien hoe je eruit ziet op latere leeftijd! De Photo-Oud-O-Maat heeft
slechts 1 enkel stroompunt nodig, kan overal (buiten) staan en geeft per dag max 400 foto’s uit.
De Photo-Oud-O-maat is doorlopend geopend.

The Photo-Oud-O-maat is a photo booth with an aged interior. Visitors can sit on their walker before the screen. They press the button and several seconds later a sheet with the photo (10×15) will come trough the hatch. In the case of the Photo-Oud-O-maat the picture will be printed in an 80 plus version. It’s fun to see how you look on an older age! De Photo-Oud-O-Maat only needs one electric outlet and it can be placed everywhere, even outside. The Photo-Oud-O-Maat can print
a maximum of 400 pictures a day.


Website

Categorieën:Uncategorized