Bencha Theater – AIRA vertical wall dance

Nederland/The Netherlands

2021 – Tempo

AIRA vertegenwoordigt een internationaal team van professionele artiesten. Hun opmerkelijke vaardigheden als ‘Dancers of the Sky’ maken hen uniek in muurdans. Unieke kwaliteiten op het gebied van acrobatiek, dans en theater. We hebben geen hoogtevrees en dagen de zwaartekracht uit met gewichtloos acrobatisch vernuft, maar bovenal genieten we van wat we doen en spelen we elke uitvoering vanuit het hart. De voorstelling TEMPO is een mix van muurdans, live music en video projectie. Onze dansers staan ​​klaar om op te treden op de muren van kerken, hoge gebouwen, wolkenkrabbers of bomen.

AIRA represents an international team of professional performers. Their remarkable skills as ‘Dancers of the Sky’ makes them unique in wall dance. Unique qualities in the field of acrobatics, dance and theatre. We have no fear of heights and challenge gravity with weightless acrobatic ingenuity, but above all we enjoy what we do and play every performance from the heart. ​The performance TEMPO will be a mix of walldance, live music and video. Our dancers are ready to perform on the walls of churches, high buildings, skyscrapers or trees.

Website Bencha Theater
Website Vertical Wall Dance

Categorieën:Uncategorized