Cie Mirador

België/Belgium

2021 – Up-Time

Een circus-burlesk duo met een explosief karakter die je op de sporen van de swing uit de jaren 30 zet. Dans, mast, jongleren… en bloemen want ze willen alles opblazen maar… met zachtheid. Tijdens een dans, belanden de spelers geheel in een onverwachte draai… Op drift gesleept door een reuzerad, ontmoeten en versmelten ze in de piste, om vrije loop te geven aan bewondering en verwondering. Een circulaire scènografie, onwaarschijnlijke evenwichten en vernieuwende acrobatieën om jullie vanuit het dagelijkse stroomopwaarts te brengen!

During a dancing act, the artists end up in a completely unexpected turn… Adrift, towed by a giant wheel, they meet and merge into the arena allowing free rein to admiration and wonder. A circular scenography, improbable balances and innovative acrobatics amaze you.

Website

Categorieën:Uncategorized