Cirkus Cirkör

Zweden/Sweden

2021 – Bloom

Je wordt uitgenodigd in een wereld van bloemen, klassieke muziek en adembenemend circus. Een internationale cast van vijf multigetalenteerde artiesten wil de wereld veranderen door middel van vreugde, risicoanalyse en het onder ogen zien van angsten. Terwijl de artiesten op een teeterboard door de lucht vliegen, trapezes en touwen in elkaar slingeren, elkaar optillen, paaracrobatiek doen en mondhangen, belichamen ze de ziel van het circus: dat je niet hoeft toe te geven aan normaliteit, anders is goed, u moet zo uniek zijn als u zich voelt. Laat jezelf bloeien. Bloom heeft een volledig internationaal ensemble met artiesten uit Zwitserland, Duitsland, Schotland en Costa Rica met twee regisseurs uit Frankrijk en Finland (Julien Auger en Sade Kamppila van Circus I Love You.) Circusdisciplines: teeterboard, baars, draadlopen, mond- en haarophanging, touw, trapeze, banquine en hand-to-hand acrobatiek.

You’re invited to a world of flowers, classical music and jaw dropping circus. An international cast of five multi talented artists sets out to change the world through joy, risk assessment and facing fears. As the artists fly through the air on teeterboard, swing in trapezes and ropes, lift each other, do pair acrobatics and mouth hang, they embody the soul of circus: That you don’t have to give in to normalcy, different is good, you should be as unique as you feel. Let yourself bloom. Bloom has an all international ensemble with artist from Switzerland, Germany, Scotland and Costa Rica with two directors from France and Finland (Julien Auger and Sade Kamppila from Circus I Love You.) Circus disciplines: teeterboard, perch, wire walking, mouth hanging and hair hanging, rope, trapeze, banquine and hand to hand acrobatics.

Website

Categorieën:Uncategorized