Cirkus trochu jinak, z.s.

Tsjechië/Czech Republic

2021 – Konkurz (Audition)

KONKURZ/CASTING is een multidisciplinaire voorstelling over de casting voor een opkomende mysterieuze show.
Je krijgt de kans om een blik te werpen achter de coulissen van dansers en andere artiesten en binnen te gluren in hun persoonlijk leven… en op het einde zal je merken dat niet alles is zoals het lijkt. KONKURZ/CASTING staat bol van akrobatie, dans, bewegingskunst, adrenaline en rivaliteiten, maar er is ook liefde en tederheid. Met als toetje bovenop: live muziek!

KONKURZ/CASTING is multi–genre performance about casting-call for upcoming mysterious show.
You will have a chance to look behind the scenes of artists, dancers and many other performers and also to peek in private lifes of all protagonists.You will find out that not everything is what it looks like….. which you will find out at the end of the show. Show CASTING is full of acrobatics, dance, movement art, adrenaline and rivalries but also full of love and tenderness. On top of that the show includes live musical performances.

Website

Categorieën:Uncategorized