Compagnia Circolabile

Italië/Italy

2021 – Click, le bruit de l’âme

Met respect voor de omgeving heeft Stoppino, gerenommeerde fotograaf, de missie om een familieportret van het publiek te maken. Net zoals mensen hun ziel stoppen in sommige cultuurfoto’s, probeert Stoppino een glimp van hen op te vangen, om naar hen te luisteren, om hen waar te nemen. In het tijdperk van de selfie, is hij op zoek naar wie nog steeds bereid is te pauzeren zonder de controle over zijn eigen beeld te hebben, die aanvaardt om geleid te worden, die ermee instemt om zijn eigenheid opzij te zetten voor het artistieke resultaat. In een bizarre opeenvolging van objectmanipulatie, zal deze waanzinnige fotograaf het hele publiek in scène zetten en hen uitnodigen om zich te ontdoen van zijn vooroordelen, zijn twijfels maar vooral zijn zekerheden.

Stoppino, a renowned photographer, has the mission to create a family portrait of the audience with respect for the environment. In some cultural pictures people put their soul in the portrait. Stoppino wants to get a glimpse of these souls. He wants to listen to them and observe them. In a bizarre sequence of object manipulation, this crazy photographer wants to set the entire audience into scene and invite them to rid themselves of prejudices, doubts but especially guarantees. Always the same … human nature.

Website

Categorieën:Uncategorized