Dekru

Italië/Italy

2021 – Light Souls

De poëzie van fysiek theater. Light Souls is een elegante en zeer suggestieve show geschikt voor elke locatie. Ook aan humor is er tijdens de show geen gebrek. De voorstelling speelt zich af in een fantasiewereld van vissen en planten. Aan het eind van de voorstelling ontwaakt het publiek uit een heerlijke grappige droom die ze niet willen verlaten.

The poetry of physical theatre. Lights Souls is an elegant and very evocative show, perfect for every location, from open spaces to theatres. Many suggestive scenes, with a bit of humor, appear magically in front of us: a marine context, inhabited by fish and imaginative plants of all types, then a love story between two “living statues” and the kaleidoscopic circus universe: lions, acrobats, jugglers and a cheering audience, for a trip in the reign of fantasy with these incredible artists.
At the end of the performance everybody feel the sensation of a delicious and funny dream they wouldn’t leave.

WebsiteCategorieën:Uncategorized