Directie & Co

Nederland/The Netherlands

2021 – Multiples

Een groep kantoormannen baant zich een weg door de stad tijdens hun lunchpauze. Het is een vreemde groep. Ze zien er identiek uit en bewegen identiek, bang als ze zijn om uit de toon te vallen. Ze drukken ernstig tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan. Multiples toont een serie van scènes uit het leven van deze kantoormannen, in een bijna surrealistische verstilling. Ze laat ons de absurditeiten van hun bestaan zien, met een knipoog. Maar de enige die lacht is de toeschouwer. Voor de mannen valt er niets te lachen. Ze zijn eenzaam, fragiel en verloren. Multiples geeft een stem aan deze kleine man. Ze voegt een kritische noot toe aan de alledaagse middelmatigheid. Een visuele vorm van straatkunst dat tot de gemoederen spreekt en onderwerp van gesprek is.

Multiples is a visual street theater performance. A group of identical office men make their way through the city on their (lunch) break. Multiples zooms in at the absurdities of their existence. But the spectator is the only one laughing. For the men there’s nothing to laugh about. They are lost, fragile and lonely. Multiples gives a voice to this little man. She adds a critical note to everyday mediocrity. A form of street-art that speaks to our imagination and is subject of conversation.

Website

Categorieën:Uncategorized