DoubleV

Taiwan/Taiwan

2021 – DoubleV show

Mysterieus, onmogelijk, zot, mooi, adembenemend, enz…. ze proberen verschillende gevoelens te integreren in hun show. Anders dan moeilijke diabolo-truucjes, combineert Double V acrobatie met hun beroep. In hun show zie je individuelen die verschillend zijn van elkaar… maar dan plots komen ze samen en een speciale chemische reactie ontstaat. “Ze zijn speciaal wanneer ze samen zijn”. Dit is wat Double V is.

Mystery, impossible, crazy, beautiful, amazing, breathtaking etc., they try to include various feelings in our show. Other than difficult diabolo tricks, they combined some acrobatic tricks with their profession. In their show, you may see individuals are different in their own. But when they are together, some special chemical reactions occurred. “We are special when we are together!” that’s
what DoubleV is.

Website

Categorieën:Uncategorized