Duo Mimikry

Duitsland/Germany

2021 – Tasty Biscuits

“Duo Mimikry” zijn Nicolas Rocher (F) and Elias Elastisch (D), twee mime-artiesten die houden van hun kunstvorm en het nieuw leven inblazen. Hun satirische, ingenieuze en flagrante stijl samen met moderne visuele technieken vormen het juiste recept voor deze “Smakelijke koekjes”. Twee acteurs, een paar kostuums en een simpel scherm is alles wat ze nodig hebben om het publiek in een helse rit te brengen. Duo Mimikry, zoals de naam suggereert, imiteert de groteske kant van onze samenleving zoals een goochelshow die volledig verkeerd loopt, een buikspreker die belaagt wordt door zijn pop of twee begrafenisondernemers hunkerend naar nieuwe “klanten”. Met hun zin voor detail en pikzwarte humor bestaat er geen twijfel over: het publiek komt zeker terug voor meer van deze “Tasty Biscuits”.

“Duo Mimikry” are Nicolas Rocher (FRA) and Elias Elastisch (GER), two mime artists in love with their artform who like to tell stories with a crunch. Their satirical, ingenious and blatant style as well as modern visual techniques make the right recipe for those TASTY BISCUITS. Two actors, some costumes and one simple screen are all it takes to transport the audience into one hell of a ride. Duo Mimikry, as the name suggests, imitate the grotesque side of our society; such as a magic show gone completely wrong, a ventriloquist threatened by his puppet or two undertakers longing for new ‘customers’. With picture perfect detail and pitchblack humour, no doubt the audience will be coming back for more of those TASTY BISCUITS!

Website

Categorieën:Uncategorized