Dwaallicht vzw

België/Belgium

2021 – Herkenningspunten/toegangspoorten

Voor dit jaar stellen ze voor – in afspraak met de organisatie van De Gevleugelde Stad Ieper – om de verschillende zones van het festival te voorzien van een herkenningspunt/ toegangspoort. De zones waar een avondprogramma doorgaat lichten ze uit met een verlichte bamboe figuur. De zones waar er enkel overdag programmatie is, duiden ze aan via een onverlichte bamboe installatie. In samenspraak met de organisatie kunnen zones een in- en/ of uitgang krijgen.

This year, their proposal is – in agreement with the organisation of the City of Wings – to provide the various zones of the festival with a landmark / entrance gate. They illuminate the zones where an evening program takes place with an illuminated bamboo figure. The zones where there are only shows during the day, are indicated with an unlitted bamboo installation. In agreement with the organisation, zones can be given an entrance and/or exit.

Website

Categorieën:Uncategorized