Ensemble Kroft

Duitsland/Germany

2021 – Schönes Wasser ein Wassercafe

Het watercafé “Schönes Wasser” is een kunstzinnige oase. Zoals in elke oase vind je water en schaduwrijke relaxatie. Kom dus binnen en laat je verwennen op een hoogst amusante manier met de meest waardevolle substantie op aarde: fris, helder water. Deze uitgekiende en artisanale installatie maakt het de bezoeker mogelijk om met alle zintuigen de schoonheid en kostbaarheid van water te appreciëren. De kalme, verfijnde en amusante houding waarmee de twee artiesten het watercafé openhouden, verhoogt het design en de intentie. Het zachte geluid van een kabbelend beekje en zingende vogels dompelt het hele café in een sfeer van rust en gemoedelijkheid… een wonderlijke drie-eenheid van kalmte, schoonheid en levendigheid. Het watercafé “Schönes Wasser” is een inspirerende haven in een uniek design, een thematische plaats voor elk soort evenement.

The water café “Schönes Wasser” is an artful oasis. As in any oasis, here you will find water and shaded relaxation. So be sure to enter and let yourself be pampered in a most amusing way with the most valuable substance we know on earth: fresh, clear water. This elaborate and artisanal installation makes it possible for visitors to appreciate with all senses the beauty and preciousness of water. The calm, refined and amusing attitude, with which the two performers operate the water café, augments this design and intent. The gentle sound of a babbling brook and singing birds immerse the entire café in an atmosphere of tranquility and ease, thus creating a wonderful triad of tranquility, beauty and vividness. The water café ‘Schönes Wasser’ is a uniquely-designed and inspiring haven and themed venue for any type of event.

Website

Categorieën:Uncategorized