Guapa!

België/Belgium

2021 – Een zoete winterdroom…

Een olijk wintertafereeltje charmeert jong en minder jong! Ze komen, ze gaan maar blijven ook graag even staan.
Een kiekje hier, een plaatje daar, voor corona, geen gevaar! Hoog op de stelten, knus in het pak, zelf het kerstmeisje zit op haar gemak.
=
1) Koekjesmannetje (handgemaakt pak)
2) Kerstmeisje op hoge verlichte kerst-fiets
3) Zuurstokje (stelten)

A sweet winter dream … A fun winter scene charms the young and less young! They come, they go, but they also like to stop for a while. A picture here, a picture there, no risk for corona! High on the stilts, snug in the suit, even the Christmas girl is sitting at ease.
=
1) Cookie Man (handmade suit)
2) Christmas girl on high lit Christmas bicycle
3) Candy stick (stilts)

2021 – GuapaWonderland

…… waar sprookjes nooit veraf zijn en betoverende parasolletjes je de mooiste verhalen in het oor fluisteren…
15 parasolletjes met verschillende verhaaltjes voor diverse leeftijden, ingesproken door professionele vertellers, buurmeisjes, vrienden… tot leven gewekt met geluid en muziek. GuapaWonderland creëert een rustmomentje, een beetje me-time en qualitytime met elkaar. Knus op een strobaal, een stapel kussens of een schapenvelletje kan je je even laten meevoeren in een sprookje, verhaal, anekdote, …

15 umbrellas with different stories for various ages, registrated by professionals storytellers, the girl next door, friends…

The stories come to life with sounds and music. GuapaWonderland creates a moment of rest, a little bit of me-time and qualitytime with each other. Sit down on pile up some pillows or sheepskins and get carried away by the fairytale, story or anecdote. Or search for fairytale characters, the family mouse, de magic mirror…

Website

Categorieën:Uncategorized