Hands Some Feet

België/Belgium

2021 – Hands some feet

Hands Some Feet is een dynamische en vernieuwende circusshow, die een evenwicht zoekt tussen jongleren en koorddansen. Aangevuld met acrobatie, theaterspel, touwspringen en unieke liveklanken door typische Finse en Australische muziekinstrumenten. Hun inspiratie voor de show haalden Jeromy Zwick (AUS / CH) en Liisa Näykki (FI) uit de Finse taal: Hepuli. Hepuli staat voor een positieve of negatieve uitbarsting van emotie, die niemand kan weerstaan. Het duo toont een interpretatie van het woord Hepuli. Dit Fins woord betekent een explosie van positieve of negatieve emoties, zo heftig dat zelfs de grootste en meest geciviliseerde apen ze niet kunnen weerstaan. Hands some Feet brengt een universele interpretatie van jonge koppels onder de charme van hepuli.

Hands some Feet is a dynamic and fresh contemporary circus show, seamlessly combining the mastery of juggling and tightwire. Complemented by innovative acrobatics, physical theatre, skipping ropes and live music from the unique instruments of Australia and Finland. The piece is made by Liisa Näykki (FI) and Jeromy Zwick (AUS/CH) and is powered by their unconditional passion to create together. The inspiration for the show is from a special word found only in the Finnish language: Hepuli. Hepuli means to have a negative or positive burst of emotion, that even the most civilised great ape can not withstand. This duo serves a universal interpretation of young couples under the spell of hepuli.

“All-in-all, the performance was a wonderful and entertaining experience with incredible feats of acrobatics, juggling and coordinated skills.” – FringeFeed 2018

Website

Categorieën:Uncategorized