Hopscotch

België/Belgium

2021 – Catch You Later

Hoelahoep. Vang en werp. Krijg het te pakken. Let’s go! Welkom op het grootste hoelahoep-feest aller tijden. Beleef de sprankelende vriendschap tussen Mary en Anne, hoelahoep en handstand koninginnen. Twee beste vrienden die hoelehoeps doen draaien met hun (oh zo sierlijke) haarknotten. Ze vangen en werpen balancerend op hun handen, vinden nieuwe spelletjes uit, zingen originele rapsongs en bewegen synchroon op hun eigen fabuleus ritme. Probeer het niet te weerstaan. Beweeg je heupen. Catch You Later is een ode aan authentiek genot en verbondenheid
met kleurrijke verbeelding en dynamische energie. In Ieper brengen ze de première van deze show.

Hula hoop. Catch and throw. Got the flow. Let’s go! Welcome to the greatest hula hoop party of all time. Experience the sparkling friendship of Mary and Anne, hula hoop/handstand queens.Two best friends turning hula hoops with their (oh-sostylish) hair buns.They catch and throw while balancing on their hands, inventing games, singing original rap songs, and moving in sync to their own fabulous rhythm. Don’t resist, just shake your hips. Catch You Later celebrates authentic joy and connection with colorful imagination and dynamic energy. In Ieper they bring the premiere of this show.

Website

Categorieën:Uncategorized