Kompanie Ofwel

België/Belgium

2021 – Diskovite

Ze konden het een corona-Baby noemen. Maar Kompany Ofwel pakt liever uit met de naam Discovite. Wanneer vader en zoon op elkaar botsen ontstaat er meer dan louter chemie. Een knotsgekke vehicle dat visueel alle aandacht trekt. Een kakofonie van auto-onderdelen met meerdere opties dan full options. Blijkt uiteindelijk ook een smoking-Fire-Dj-Booth te zijn. Genres als; Hiphop, Boogie, funk & Disco werd nog nooit zo vite gemanoeuvreerd. Rouler – Rouler- Rouler

They could call it a corona Baby. But Kompany Ofwel prefers to use the name Discovite. When father and son collide, more than just chemistry is created. A crazy vehicle that already attracts all the attention visually. A cacophony of car parts with more options than full options. Turns out to be a smoking Fire DJ Booth too. Genres like; Hip-hop, boogie, funk & disco has never been maneuvered so fast. Rouler – Rouler- Rouler!

2021 – The single bubble

Stap in de bubbel en laat je meevoeren…

Step into the bubble and be carried away…

Website

Categorieën:Uncategorized