LaBú Teatre

Spanje/Spain

2021 – Fragile

FRAGILE is een visuele show voor alle leeftijden, een reflectie op de menselijke breekbaarheid gezien vanuit een poëtisch perspectief. Waar gaan we naartoe als we vallen van de dunne koord van het leven? Welke vorm neemt deze breekbaarheid aan in onszelf? Door middel van beweging creëren twee acteurs visuele landschappen, opgehangen in een ongedefinieerde ruimte die ook kwetsbaar is. FRAGILE is de derde productie van LaBú Theatre. Een show gebaseerd op beweging en het creëren van visuele beelden met een sterke impact. Een visuele poëtische voorstelling voor elke leeftijd die ons meevoert in een staat van lichtheid en vrijheid.

FRAGILE is a visual show for all audiences, a reflection on human fragility from a poetic perspective. Where do we go when we fall off the tightrope of life? What form does this fragility take within us? Through movement, two actors create visual landscapes suspended in an undefined space that is also vulnerable. FRAGILE is the LaBú Theatre company’s third production – a show based on movement and creating high-impact visual images. A visual poetry performance for all audiences that will transport you to a state of lightness and freedom.

Website

Categorieën:Uncategorized