Natural Living

België/Belgium

2021 – Lichtinstallatie + uitbreiding nieuwe elementen

Ze maken maatwerken voor buiten (organische sculpturen, abstracte werken, buitendecoratie…) en binnen (verlichting, manden, interieurobjecten…), statisch of verplaatsbaar, en in alle vormen en maten. Ze bespreken uw wensen en bieden zo een totaalproject op maat. Creativiteit, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn hun sterktes.

The group creates customized outdoor work (organic sculptures, abstract works, outdoor decoration,…) and customized indoor work (lightning, baskets, interior objects). Static or movable, in all shapes and sizes. They listen to your wishes and offer you a customized total project. Their strength is their creativity, quality and a personal approach!

Website

Categorieën:Uncategorized