Peus de porc

Spanje/Spain

2021 – Mechanical Puppet Theater

Je krijgt de gelegenheid om de poppen te manipuleren, jouw tegenstander uit te dagen en proberen het spel te winnen. Verschillende handelingen testen jouw vaardigheden om de poppen te doen bewegen. De kleine poppentheaters kunnen bediend worden door middel van sticks en knoppen zoals in de oude snoepautomaten.

The bar machines have come out on the street and have met the puppets! Mechanical puppet theater offers you the opportunity to manipulate puppets while trying to win the game to your opponent. Different routines will test your skills.

2021 – Circumloqui

Circumloqui bouwde zijn podium op een gemotoriseerde driewieler en wil de voorstelling in heel de stad brengen. Een muzikant en een clown moeten verschillende nummers brengen: magie, koorddansen op de strakke koord, de krachtpatser, de dierentemmer en, natuurlijk, de ongelooflijke Kannonbal Baby, de enige die in staat is meer dan 50 meter ver te vliegen. Mobiel poppentheater met humor en live muziek.

Circumloqui has set up its stage at the top of a motorized tricycle and prepares to act on the entire town. Travelling puppet show which mixes humour, home engineering, and live music. Launched in 2010, has been featured in major trade fairs in Spain; Namur en Mai, Belgium; La Strada of Bremen, Stamp of Hamburg and Performance Paderborn in Germany; Festival Mondial de Marionnettes de Charleville, France; and the London Outdoor Arts Festival (cultural program of the Olympic Games) in London, UK.

Website

Categorieën:Uncategorized