Theater Tol

België/Belgium

2021 – Tarta (mobiel)

Een zingende taart beweegt atletisch en gracieus. Ze heeft een aantrekkingskracht en is onweerstaanbaar lekker, grappig en mooi. Het is een poëtische, mobiele act die zich beweegt tussen het publiek en je krijgt er niet genoeg van. De wandelende taart is een teaser voor de voorstelling die nog in ontwikkeling is.

A singing pie moves athletically and gracefully. It has an attraction and is irresistibly delicious, funny and beautiful. It’s a poetic, mobile act that moves between the audience and you can’t get enough of it. The Walking Cake is a teaser for the performance that is still in development

2021 – Tarta op het water

Een eyecatcher van formaat … de drijvende taart met projectie! In combinatie met de mobiele act.

A real eyecatcher… the floating cake with projection! In combination with the mobile act.

Website

Categorieën:Uncategorized