De Gevleugelde Stad 2021

De Gevleugelde Stad 2021: afgelast 

We waren er klaar voor. De Gevleugelde Stad 2021 zou een coronaproof editie worden. Helaas… De cijfers gaan niet de goede kant op en grote versoepelingen zijn niet direct in zicht. De onzichtbare vijand COVID 19 veegt al onze dromen weg… Opnieuw, voor het tweede jaar op rij.

We leven mee met de getroffen families en in het bijzonder alle artiesten die terug een bijzonder moeilijk jaar tegemoet gaan. We blijven hen hoe dan ook steunen, waar we kunnen. Op onze website vind je een overzicht van alle groepen die geselecteerd waren voor de editie 2021 en we organiseren ook een netwerkevent, waar gezelschappen en organisatoren elkaar kunnen ontmoeten op 9-10-11 april 2021.

Hopelijk zien we elkaar gezond en wel terug op 8-9-10 april 2022!
Het volledige persbericht van 02/03/21 kunt u hier downloaden.

Draag zorg voor jezelf,
En voor elkaar, 
Het team van De Gevleugelde Stad Ieper 

The City of Wings 2021: cancelled

We were ready. The City of Wings would be a coronaproof edition. Unfortunately… the figures are not going in the right direction and easing restrictions is not in sight. The invisible enemy COVID 19 is taking away all our dreams… Again, for the second year in a row.

We sympathize with the affected families and especially all artists who are facing a difficult year again. We will continue to support them wherever we can. On our website you will find an overview of all groups that were selected for the 2021 edition and we also organise a networking event, where groups and organisers can meet on 9-10-11 April 2021.

Hopefully we will see each other again on 8-9-10 April 2022!
You can download the full press release of 2 March here.

Take care of yourself and each other, 
The team of the City of Wings Ypres

La Ville Ailée Ypres 2021 est annulé

Nous étions prêts. La Ville Ailée Ypres 2021 serait une édition respectons les mesures d’hygiène et de distanciation sociale nécessaire. Hélas… Les chiffres ne vont pas dans le bon sens et un assouplissement majeur n’est pas immédiatement en vue. L’ennemi invisible COVID-19  efface tous nos rêves… De nouveau, pour la deuxième année consécutive.

Nous sympathisons avec les familles touchées et en particulier avec tous les artistes qui vivent de nouveau une année particulièrement difficile. Nous continuerons de les soutenir. Sur notre site, vous trouverez un aperçu de tous les groupes qui ont été sélectionnés pour l’édition 2021. Nous organisons également un événement de réseautage, où les compagnies et les organisateurs peuvent se rencontrer les 9-10-11 avril 2021.

Nous espérons  de vous revoir les 8-9-10 avril 2022!
Vous pouvez télécharger le communiqué de presse complet du 02/03/21 ici.

Prenez soin de vous et des autres,
L’équipe de La Ville Ailée Ypres

Categorieën:Uncategorized

1 reply »