15Feet6

België/Belgium

2022 – League & Legend

In League & Legend richten ze zich op de Russian bar in al zijn aspecten waaronder de minder gebruikelijke Russian bar techniek met een enkele en dubbele bar. Ze combineren deze vaardigheden met main à main en banquine en komen zo tot een aantal nieuwe acrobatische figuren. Naast het werk met de polsstokken gebruiken ze ook een Chinese mast en bascule (de teeterpole). Naast al dit acrobatisch vuurwerk is er ook een clown routine geïntegreerd in de voorstelling.

Float like a butterfly. Sting like a bee. His hands can’t hit what his eyes can’t see. – Muhammed Ali
In ‘League & Legend’ 15Feet6 take it to the pitch. Armed with pole vault poles and tape they beat every record on their way to the top. The name of the game is irrelevant, the show anything but. Go
15ft6!

Website

Categorieën:Uncategorized