Actic

Nederland/The Netherlands

2022 – Actic Airlines

Actic Airlines is hun vliegmaatschappij waarmee zij mensen over een festivalterrein van A naar B vervoeren. Mensen checken in bij hun stewardess aan een hele kleine verrijdbare balie. Na alle
security checks stappen mensen in het ’vliegtuig’. De gezagvoerder (in kostuum) geeft de reizigers
onderweg informatie waar ze ’over of langs vliegen’. Achter het trekkende vliegtuig bevindt zich een treintje van 3 x 2 originele vliegtuigstoelen. Een stewardess voorziet alle reizigers van een hapje en een drankje en ’begeleidt’ de vlucht.

Actic Airlines is their new airline that brings people from point A to point B of the festival site. After the security check passangers can go on board in the ‘airplane’. The plane is an old fashion kiddy ride bumpy airplane. There is a captain on board of the airplane. He informs the passengers with all kinds of information. Behind the airplane 6 original seats from a plane are towed. In total, there are 6 spots for the passengers in one flight.

2022 – Actic Carwash

Actic Carwash is een ruim 7 meter lange theatrale wasstraat waarin ongeveer alles gewassen wordt, behalve de auto… Gezeten in een elektrisch aangedreven vintage Moskvitch autootje rijden
deelnemers over een geleiderails een open wasstraat in. De auto (met de deelnemers erop) krijgt een milieuvriendelijke zeep en bellenblaasbehandeling, waarna de auto grondig gereinigd wordt
door twee roterende borstels. Via het droogdok komt de auto weer naar buiten. De 2 auto’s op het parcours bieden plaats aan steeds nieuwe deelnemers.

Actic Carwash is a more than 7 meters long theatrical car wash in which just about everything is washed, except the car. Played in an electrical vintage Moskvitch car, participants drive over a guide rail into an open car wash. The car is thoroughly cleaned by two rotating brushes with environmentally friendly soap and it gets a bubble treatment. The car comes out again via the dry dock. The 2 other cars offer space for new participants.

Website

Categorieën:Uncategorized