Animare.eu

België/Belgium

2022 – De bloementuin van Alice in Wonderland

Deze bloemen zullen een hoogtepunt zijn op uw evenement. Ze zullen verwonderen, doen dromen en lokken een woaw reactie uit zowel bij kinderen als bij volwassenen. Reuze bloemen van 1m80 – 2m. Deze mooie bloemen passen perfect in elk kader en elke omgeving. Zowel in winkelstraten om
de kopers te lokken als in een park of bos of als onthaal.

Just like the bees that are attracted to the roses, you will be drawn into the magical world, of giant roses and poppies, magic and wonder. The beauty of those multicolored roses and the giant poppies that have grown up to 2m high will leave nobody indifferent. Spellbound Children and adults will look with wonder and amazement and they will put a smile on everyone’s face.
This is a highlight for your event.

Website

Categorieën:Uncategorized