Anna Krazy

Estland/Estonia

2022 – All Strings Attached

“All Strings Attached” is een fascinerende hedendaagse straattheatervoorstelling met dans, acrobatie en contortie. Anna Krazy beweegt en plooit alsof ze geen beenderen heeft. Ze doet dingen die je ademloos doet toekijken. Extreme contortie en gekke acrobatie. Deze hartverwarmende en indrukwekkende show moet je gezien hebben. De show kan gebracht worden in veel verschillende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Zweeds, Deens, Noors, Fins, Pools, Lets, …

“All Strings Attached” is a fascinating contemporary street show of dance, acrobatics and contortion! Anna Krazy bends as if she had no bones and does tricks that will leave you breathless! Extreme contortion and krazy acrobatics! This heart warming and astonishing show is a must see! THIS SHOW CAN BE PERFORMED IN MANY LANGUAGES! – English, German, French, Italian, Portuguese, Spanish, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Latvian, Lithuanian, Polish etc.

Website

Categorieën:Uncategorized