Barbara Probst – Collectif La même balle

Frankrijk/France

2022 – Histoire d’eau

Duel in de badkamer. Er was eens het verhaal van een glimmende luxueuze badkuip en een opgetutte en dynamische zakenvrouw, vastberaden om deze badkuip te verkopen. Tijdens een
demonstratie van een badkuipmodel, voorzien van alle laatste technologie, somt de zakenvrouw de ontelbare vernieuwende snufjes op, terwijl de mechaniek het begeeft. Het schuim hoopt
zich gevaarlijk op en alles loopt onder, met een aantal spectaculaire glijpartijen tot gevolg. Uiteindelijk valt ze in het bad, terwijl ze onverzettelijk verder gaat met het aanprijzen van de badkuip… tot de badkuip zich gaat verzetten. Een clownesk avontuur tussen een badkuip en haar meesteres. Een burlesk avontuur op de golven van het water.

A duel in the bathroom. Once upon a time there was a shiny luxurious bathtub and a fancy and dynamic businesswoman. The woman was determined to sell the bathtub. During a demonstration of the bathtub the bussineswoman tells you everything about all the latest technologies of the tub. At one moment the mechanics doesn’t functions well anymore. The foam in the bath piles up and the floor of the bathroom becomes wet. A few spectacular slip ups happens, and finally the woman falls into the tub. During all these events the businesswoman carries on on promoting the bathtub. But then the bathtub begins to resist. A clownish adventure between a bathtub and their mistress. A burlesque adventure on the waves of the water.

Website

Categorieën:Uncategorized