Chris Blaze “The Fire Ninja”

Estland/Estonia

2022 – Chris Blaze “The Fire Ninja”

“De grootste Ninja-stijl vuurshow vol energie op de planeet” Deze show is geladen, vol energie, vuur en explosies. Velen noemen hem de nieuwe “Street Fighter”. Hij creëert niet alleen ongelooflijke vuureffecten en brengt de toeschouwers op het puntje van hun stoel met zijn vuurspuwen en grote explosies, maar hij slaagt er ook in het publiek te betrekken op een charmerende, verstandige en onderhoudende manier. Deze show belooft dat niemand ontgoocheld weg zal gaan. Eén van de enige vuurshows in de wereld die een eerste prijs won
op klaarlichte dag op een buskers festival.

“The Greatest High Energy Ninja Style Fire Show On The Planet” The Blazed Up Fire Show is loaded with high energy, fire and explosions. Many call him the new age “Street Fighter”. Besides creating unbelievable fire effects and putting the audience on the edge of their seats with his fire eating set and big explosions, he also manages to use the audience in a charming, clever and entertaining way. Not one person will leave disappointed!!! One of the only fire shows in the world that has won 1st place prize in a day time busking festival.

Website

Categorieën:Uncategorized